Logo Neuhaus

Neuhaus is de uitvinder van de Belgische praline en staat vandaag de dag nog steeds aan de top van de Belgische chocolade. Al sinds 1857 worden hun pralines met de grootste zorg en de beste ingrediënten in Brussel gemaakt.

Neuhaus verwent je met een symfonie van smaken en texturen. Kom langs en ontdek een ruime selectie van de beste pralines. Perfect als cadeautje, al dan niet voor jezelf.

(H)eerlijke chocolade van Neuhaus

Alle chocolade van Neuhaus is 100% UTZ gecertificeerd als garantie op kwaliteit en duurzaamheid. Neuhaus werkt alleen met ingrediënten van natuurlijke oorsprong en alle pralines worden in de Neuhaus Ateliers in Brussel vervaardigd.

Ons assortimentLe Carré Crunchy

Een geschenkdoos gevuld met 40 individueel verpakte crunchy melkchocolaatjes in vier verschillende smaken: amandel en honing, karamel, feuilletine of gekarameliseerde hazelnootstukjes.

Le Carré Origin

Een geschenkdoos gevuld met 40 individueel verpakte donkere chocolaatjes gemaakt van de meest exclusieve soorten cacao ter wereld.

Le Carré 10 Flavours

Een geschenkdoos gevuld met 60 individueel verpakte chocolaatjes uit pure en melkchocolade. Van intens donker (70% cacao) tot rijke smaken zoals sesam, sinaasappel, framboos, karamel, amandel en honing, feuilletine en koffie.

Collection Truffle

Een luxueuze geschenkdoos met een selectie van 16 overheerlijke Neuhaus Truffels. Gevuld met boterroom, omhuld met pure chocolade en met een verfijnde afwerking. Sommige troffels bevatten alcohol.
Collection Discovery

Een elegante geschenkdoos met een selectie van 25 tijdloze Neuhaus pralines. Gevuld met genache, praliné en karamel.

Collection Dark

Een eigentijdse geschenkdoos met een selectie van 25 Neuhaus pralines uit pure chocolade. Gevuld met ganache, praliné en karamel.

Collection Milk

Een eigentijdse en luxueuze geschenkdoos met een selectie van 25 Neuhaus praline uit melkchocolade. Gevuld met praliné, ganache en karamel.

Collection Irrésistibles

Een moderne en elegante geschenkdoos met een selectie van 12 Neuhaus pralines. Met de hand gevuld met verse room of ganache.

Neuhaus History Collection Box

Een elegant tasje gevuld met een geschenkdoos met 28 meesterlijke Neuhaus pralines en een brochure over de rijke geschiedenis van Neuhaus.